top of page
Zoeken

Embracing Body&Mind door yoga en mental coaching: 'Wat beweegt jou?'

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2021

18 februari 2020

In hoeverre sta jij in verbinding met jouw lichaam en geest? Ben je altijd aan het denken en ervaar je stress? Vind je het lastig om knopen door te hakken en voel je je vaak onzeker? Of mis je zingeving in het leven? Ingesleten gedragspatronen maken het vaak onmogelijk om datgene te ervaren waar je zo naar verlangt: een evenwichtiger en vitaler leven. YOGA & Mental Coaching brengen je letterlijk èn figuurlijk in beweging. Hoe we die movement starten? Vanuit ONT-spanning.


"Move your body | Ease your mind"

LEER luisteren naar de signalen van jouw lijf. Het is niet voor niets dat wij in onze taal uitdrukkingen gebruiken als: “Het op je heupen krijgen…” (door opgekropte emoties) “Een last op je schouders…” (de bekende nek- en schouderklachten bij spanning en stress) of “Ergens gebukt onder gaan…” (rugklachten omdat je weer over je grens gaat). Hoe ‘licht’ voelt het wanneer je iets doet wat je lange tijd hebt uitgesteld of waar je als een berg tegenop hebt gezien? De ‘last’ verdwijnt dan letterlijk van je schouders. Ons brein en ons lijf staan namelijk in verbinding met elkaar: als je het ene uitsluit gaat het andere tegenwerken en wordt de doorstroom van energie geblokkeerd. Fysieke en mentale klachten zijn het gevolg.


Door yoga en meditatie zet je interne processen in gang die deze energieblokkades opheffen. Bewustwording van de ademhaling en lichamelijke in- en ontspanning hebben een bewezen positieve uitwerking op ons denken, voelen en doen, zodat we kunnen ‘ZIJN’.


Als yogadocente en mental coach laat ik je in een coachingstraject zelf ontdekken wat voor jou van belang is om jouw doel te bereiken. Samen gaan we vanuit Beweging de Verbinding aan; belemmerende gedachten en aannames maken plaats voor inzichten die zorgen voor de gewenste gedragsverandering.


Het resultaat? Jij krijgt richting en staat open voor groei en een vitaal en gelukkig leven.


Daar waar YOGA zorgt voor een stevig fundament draagt Mental Coaching bij tot een groter geheel.
48 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page