top of page
Ki&Core Urban Flow

KI & Core UrbanFlow

Een yoga bewegingspractice met meer dynamiek, gericht op het vergroten van innerlijke kracht. Houd jij van dat lekkere voldane gevoel dat je met je lijf bezig bent geweest en je hoofd hebt leeg gemaakt en daarnaast energie en diepe ontspanning ervaart?

Dan is deze les helemaal jouw ding.
 

Beweeg krachtig vanuit je core en voel dat je lichaam van binnenuit versterkt wordt en van buiten een gezonde glow en spiertonus laat zien. In een creatieve flow van yoga en pilates beweeg je met innerlijke kracht vanuit jouw KI-punt (energiepunt net onder je navel) van houding naar houding, maar ook met de nodige meditatieve momenten om te voelen en te herstellen.

 

De les start staand met een warming up en een serie zonnegroeten. Laat je vervolgens leiden door een serie Mandy's movements en laat slapte en vermoeidheid plaatsmaken voor kracht, ruimte en energie. De les sluiten we af met een weldadige eindontspanning in Shavasana. Gewoon heel Down to Earth. 

Voor wie?

Deze les is geschikt voor als je al wat yoga ervaring hebt of juist een meer actievere vorm van yoga zoekt. Het lichamelijke aspect staat in deze les meer op de voorgrond, maar het is ook niet zo dat we gekke capriolen uithalen. En er is meer dan genoeg ruimte voor bewustwording en ontspanning.

bottom of page