top of page
FitZIT

Yoga FitZIT

Vitaal FitZIT stoelyoga in de studio, op kantoor, voor thuis en bij zorginstellingen. 

Zowel online (via zoom) als in de studio yoga beoefenen op en rondom je (bureau)stoel. Stoelyoga Vitaal FitZIT is een laagdrempelige manier om krampachtige schouders en een stijve nek te ontspannen, het lichaam te versoepelen en te stretchen, het brein te verfrissen en bovendien je lichaamshouding te verbeteren. Ideaal voor op kantoor en thuis achter je bureau.

Voor ouderen een leuke manier om al zittend en soms staand in beweging te blijven, de gewrichten en spieren soepel te houden, de coördinatie en cognitie te verbeteren en meer te vertrouwen op het lichaam. Bovendien werkt het preventief tegen vallen door het vergroten van het balansgevoel. Vergeet het sociale aspect niet: samen bewegen is samen genieten!

De lessen zijn maatwerk en worden afgestemd op verschillende doelgroepen: mensen met een zittend beroep (o.a. kantoor- en thuiswerkers), lessen voor ouderen, lessen voor mensen met enig lichamelijk ongemak (o.a. knie- en/of rugklachten). Het voordeel van stoelyoga FitZIT is dat je het kunt beoefenen overal waar je maar kunt zitten en een beetje ruimte hebt om je armen en benen uit te strekken.

bottom of page