top of page
image001.PNG

Waarom MandY?

Ik wil je het waardevolle van yoga laten ervaren, gewoon door te doen. Het is eenvoudig; je beweegt, ademt en voelt.
Vanuit ontspanning en zonder wilskracht creëer je veerkracht en souplesse in lijf en brein.

 

Yoga brengt zowel rust als energie. Als je wilt kun je je eigen ‘oplader’ zijn; de adem heb je altijd bij je. Door met regelmaat yoga te beoefenen, zul je tal van positieve effecten ervaren en vitaler en bewuster door het leven gaan.

 

Graag geef ik je – maar gun het vooral jezelf – quality time. Je zult merken dat yoga je ook buiten de yogamat zoveel meer brengt. Door het beoefenen van yoga kom je letterlijk en figuurlijk in je kracht te staan en bied je stressvolle situaties makkelijker het hoofd.

Over MandY

Toen ik 9 jaar geleden brainstormde over een naam voor mijn yogastudio, kwam ik vrijwel direct bij mijn eigen naam uit: Mandy bevat de - M - van 'Movement' (maar ook van mindfulness, meditatie, mind, maan, mental coaching) - and - de 'Y' staat natuurlijk voor YOGA! (en you, yin & yang).

MandY 'Movement and Yoga' dus! In beweging 'movement' blijven - letterlijk én figuurlijk - vormt de basis van mijn leven en mijn yogalessen. Soepel en veerkrachtig kunnen meebewegen met dat wat er op je pad komt, ook als dat pad wat hobbeliger wordt (but that's life), maar ook letterlijk in beweging blijven.

Dans (ballet, jazzdans en professioneel showballet) liet mij al op jonge leeftijd het positieve van 'in beweging zijn' zien: een feelgood gevoel, een vorm van uiting en expressie en een flexibel en krachtig lijf. Pas later kwam ik in beweging door aikido, tai chi en yoga in de vorm van zwangerschapsyoga; inmiddels is dat alweer 21 jaar geleden. De kids zijn gegroeid tot heerlijke tieners, zoals ook ik ben gegroeid in mijn yoga ervaring. Daar waar dans naar buiten is gericht en emotioneel ontladen, leer je bij yoga om naar binnen te keren en meer lagen van jezelf te ontdekken. Ik heb 26 jaar ervaring als docent in o.a. ballet, jazzdans, overige bewegingsvormen en de yogabewegingsleer. Daarnaast ben ik SNRO hbo afgestudeerd mental health coach en begeleid ik mensen naar meer veerkracht en (zelf)vertrouwen (DELACROIX Coaching: www.mandydelacroix.nl).

Graag neem ik je mee op yogareis, zodat ook jij kunt ervaren hoe het is om door het beoefenen van yoga en meditatie de rust in jezelf te ontdekken, je lijf beter te leren kennen door te luisteren naar haar signalen, je immuunsysteem te versterken en de verbinding te voelen tussen hoofd, hart, buik en een flexibel, sterk lijf.

Leven vanuit ontspanning maakt het leven leuker en je lijf gezonder.

Ik ontmoet je graag!

Namasté,

Mandy

bottom of page